';

Hytte for generasjoner

Levert av Maxbo Proff. Bygget av oss.

Vi samarbeider med Maxbo Proff som gjennom generasjoner har vært opptatt av å bruke de beste materialene, de flinkeste håndverkerne og være i forkant av utviklingen. Hyttelivet er en del av vår kultur og har en sterk forankring i den norske folkesjelen. Målet er at din hytte også skal kunne brukes og nytes av fremtidige generasjoner.

For oss er det viktig med materialer som varer, de beste løsningene og en tidløs design. Vi kombinerer det tradisjonelle og solide norske med moderne design. Hytta leveres som elementbygg eller precut. Dette gir en rask byggeprosess, hvor hytta blir fort tett og beskyttet mot vær og vind.

Byggeprosessen har fokus på miljø og vi benytter kun dokumenterte materialer med lavt utslipp.

Scroll videre for å se de forskjellige modellene (denne siden ses best på nettbrett eller Mac/PC). Velbekomme!

Rondane

Rondane er en fleksibel hyttemodell på 137 m2 i grunnflate. Hytta har en romslig bod og en stor garderobeløsning i inngangspartiet. Her får du to bad og mulighet til egen privat badstue.

Hemsen danner en egen avdeling perfekt for barn og barnebarn. Det er rom for flere soveplasser oppe på den store hemsen. Mulighet for tilpasninger etter eget ønske.

BYA: 131,0 m2

BRA: 137,0 m2

6 sengeplasser, 4 på hems.

Vaset

Vaset er hytta for deg som ønsker et moderne preg. Hytta er 119 m2 i grunnflate. Stor bod med egen inngang hvor du får god plass til smørebod og skiutstyret.

Vaset gir deg mulighet til å velge innvendig planløsning. Det er ingen innvendige bærevegger som legger begrensinger for rominndelingen. Du står fritt til å finne den løsningen sompasser best for dine behov.

BYA: 119,0 m2

BRA: 108,0 m2

8 sengeplasser.

Åsen

Åsen er en arealeffektiv hytte til en fornuftig pris. Realiserer hyttedrømmen gjennom smarte løsninger ogod utnyttelse av plassen.

Modellen har tre gode soverom med til sammen 7 sengeplasser, romslig bad ogjestetoalett. Kombinerer du Åsen med Anneks har du plass til mange gjester.

BYA: 77,0 m2

BRA: 69,0 m2

7 sengeplasser.

Kikut 140

Kikut er en fleksibel hyttemodell på 140 m2 i grunnflate. Planløsningen kan lett endres etter dine behov og ønsker.

Hytta har romslig sportsbod og en stor og lun uteplass. Her får du alt på ett plan. To bad og romslig bod hvor du kan stå varmt når du smører skiene.

BYA: 140,4 m2

BRA: 125,4 m2

10 sengeplasser.

Glittertind

Hytta for deg som ønsker å utvikle et tomteområde, eller kanskje du ønsker et felles møtested for venner og familie? Glittertind gir deg mulighet til å bygge en flott og effektiv fritidsbolig på fjellet til en overkommelig pris.

Med tre soverom og to stuer over to etasjer er det god plass for hele familien. Hytta har også to romslige boder. Den er tegnet med to terrasser og kan levers med glassrekkverk.

Samlet:

BYA: 149,1 m2

BRA: 242,0 m2

8 sengeplasser per enhet.

Åsen utsikt

Åsen Utsikt er hyttemodellen for deg som ønsker en moderne hytte med gjennomtenkt planløsning.

Nyt utsikten gjennom det store panoramavinduet på hovedsoverommet. Åsen Utsikt har mange sengeplasser, stort bad og gjestetoalett. Kan kombineres med Anneks og Garasje i et flott tun.

BYA: 77,0 m2

BRA: 69,0 m2

7 sengeplasser.