';

Hva vi gjør.

Vi er her for å hjelpe.

Hos oss treffer du ikke en tung organisasjon, men personlige kontakter og fagfolk på jakt etter den optimale løsningen. Her råder en uformell tone, og smilet sitter løst. Vi opplever at kundene er kvalitetsbevisste og derfor setter kundene også pris på fagkunnskapen vår.

Å bygge, enten det er enebolig, hytte eller tilbygg, kan synes som en ufarbar vei. Vi legger vår stolthet i å gjøre prosessen så enkel og forutsigbar som mulig for deg. Du skal være trygg på at du får det som er avtalt. Et nytt bygg skal fylles med gode opplevelser og slik skal også en byggeprosess være. Lurer du på noe? Vi er her for å hjelpe deg, det er derfor vi sier: Dine valg. Vår jobb.

Det starter alltid med en idè og valgene er mange i prosessen frem til ferdigstillelse. Mesterbygg Geilo kan visualisere i 3D ved bruk av CAD-programvare, slik at du får se på forhånd hvordan bygget kan se ut. Tegningsgrunnlaget som utarbeides er også et viktig verktøy for oss i videre arbeider sammen med andre fagfelt som elektro og VVS. Vi lager plantegninger ut i fra dine preferanser, kanskje du bare har en skisse som grunnlag. Ingen problem, det ordner vi. Andre har muligens en plantegning som grunnlag som det vil være ønskelig å se som 3D-modell. Det er heller ingen problem, det ordner vi også. For mer komplekse utfordringer har vi også godt samarbeid med lokale arkitekter.