';

Hva vi gjør.

Vi er her for å hjelpe.

Hos oss treffer du ikke en tung organisasjon, men personlige kontakter og fagfolk som alltid streber etter å finne den optimale løsning. Under vårt tak råder en uformell tone, og smilet sitter løst. Bygging for oss handler om kvalitetsmaterialer, gode håndverkere på jakt etter optimale løsninger og tidsfrister som overholdes. Vi opplever at kundene er kvalitetsbevisste og derfor setter kundene også pris på fagkunnskapen vår.

Å bygge, enten det er enebolig, hytte eller tilbygg, kan synes som en ufarbar vei. Vi setter vår stolthet i å gjøre prosessen så enkel, ryddig og forutsigbar som mulig for deg. Da kan du være trygg på at du får det vi har avtalt, helt fra første idé og frem til prosjektet er klart. Et nytt bygg skal jo fylles med gode opplevelser. Slik skal også en byggeprosess være. Lurer du på noe? Vi er her for å hjelpe deg! Det er derfor vi sier: Dine valg. Vår jobb.

Et nytt bygg, enten det er hus, hytte, garasje eller et tilbygg, starter alltid med en idè. Valgene er mange i prosessen på vei frem til ferdigstillelse. Mesterbygg Geilo kan visualisere i 3D ved bruk av CAD-programvare, slik at du som kunde får se på forhånd hvordan et bygg kan komme til å se ut. Ved å se på forhånd hvordan bygget blir, kan du lettere ta de riktige valgene. Tegningsgrunnlaget blir også et viktig verktøy for oss i videre arbeider, gjerne sammen med andre fagfelt som elektro og vvs. Vi lager plantegninger ut i fra dine preferanser, kanskje du har en skisse som grunnlag. Ingen problem, det ordner vi. Andre har muligens en plantegning som grunnlag og som det ville ha vært ønskelig å se som 3D-modell. Det er heller ingen problem, det ordner vi.